piektdiena, 2012. gada 11. maijs

Rabarberu krēms*



8 lieli rabarberi
200 g cukura
400 ml salda krējuma

















Lai iegūtu labu rezultātu, ne vienmēr virtuvē ir jāpavada pārlieku ilgs laiks. Gatavojot šo desertu tev nebūs jāpiepūlas un rezultāts būs pārsteidzoši labs – garšos gan bērniem, gan pieaugušajiem. Ja kādam garšo skābāk, tad porcijā pievieno vairāk rabarberu, bet tie, kam patīk salds, vairāk putukrējuma.

Nomizo un sagriez rabarberus. Ieliec tos katlā, pārber ar 140 g cukura un 40 ml ūdens. Sautē rabarberus, līdz tie kļūst mīksti un lēnām sadalās, t.i., apmēram 10 minūtes. Pārliec rabarberus citā traukā, lai tie atdziest. Saldajam krējumam pievieno atlikušo cukura daudzumu un saputo to vieglās putās. Viegli sajauc rabarberu masu ar putukrējumu, lai nesajaucas kopā viss, jo tā ir skaistāk un garšīgāk.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru