Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
ceturtdiena, 2013. gada 31. oktobris
Marinēti šampinjoni*
Šampinjoni - 1 kg
Ūdens - 1/2 glāzes
Etiķis 9 % - 1/3 glāzes
Krustnagliņas - 5 gb
Melnie pipari - 10 gb
Lauru lapas - 2 gb
Sāls - 1 ēd.kar.
Cukurs - 1 tējk.
Sēnes nomazgā, ja lielas - pārgriež uz pusēm.
Katliņā ielej ūdeni, etiķi, pieber sāli, cukuru un pievieno pārējās garšvielas. Visu liek vārīties. Kad marināde sāk vārīties, pieber sēnes, uzvāra, noņem putas un uz lēnas uguns vāra 20-25 minūtes.
Gatavās sēnes ar visu marinādi lej traukā ar vāku un liek ledusskapī uz kādām 2 stundām, lai kārtīgi atdziest. Tad marinādi nolej, sēnēm pievieno nedaudz nerafinētu (smaržīgo) saulespuķu eļļu, pieber sasmalcinātus lociņus vai pavisam siki sasmalcinātus sīpolus, samaisa un - viss! Mielojamies!
Lai izdodas!!!
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru