Pagatavošana - pavisam vienkārša un aizņem maz laika.
Biezpiens (ieteicams sausāks, vislabāk - lauku) - 600-700 gr
Iebiezinātais piens ar cukuru - 1 bundžiņa
Olas - 3 gb
Kartupeļu ciete - 2-3 ēd.kar.
Iebiezinātais piens ar cukuru - 1 bundžiņa
Olas - 3 gb
Kartupeļu ciete - 2-3 ēd.kar.
Olas un iebiezināto pienu ar mikseri kārtīgi sakuļ. Pievieno biezpienu,
kartupeļu cieti un atkal ar mikseri sakuļ viendabīgā masā. Lej
cepamformā un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 40 minūtes.
Pirms mielošanās nedaudz atdzesē.
Lai izdodas!!!
Lai izdodas!!!
sanāca ļoti slapja kūka... tiešām miltus nemaz nevajag? Tāpat neiesaku izmantot ne pirmā svaiguma biezpienu, arī pēc cepšanas jūt piegaršu...ēdām ar zapti, bērns teica, ka garšo pēc putras :(
AtbildētDzēstNu - iespējams, ka visa kļūda ir bijusi biezpiena kvalitātē. Un protams, no samaitāta produkta arī nekas labs nevar sanākt... Gan es pati, gan daudzi cilvēki pēc šīs receptes ir gatavojuši. Un ir sanākuši lieliski sacepumi. Atsauksmes var palasīt manā Draugiem.lv profilā.
DzēstUn - jā, miltus šeit neliek. Toties pievieno dažas karotes kartupeļu cietes.
Esmu ēdusi, ļoti garšīgs- biezpienīgs un sulīgs! Receptei nav vainas! :)
AtbildētDzēstJā, vaina bija biezpienā. Tāpēc neiesaku izlietot negaršīgu biezpienu. Tas tā, citiem lasītājiem! Nevajag taču uztvert personīgi. zinu, ka daudzas (dažreiz arī ES!!) sacepu ne tik garšīgu biezpienu kādā sacepumā. Vienkārši gribēju brīdināt par savu pieredzi, nevis apšaubīt recepti..:)
AtbildētDzēstJa labs biezpiens.tad sanak garšīgi.
AtbildētDzēstVienmēr izmantoju šo recepti! Ļoti garšo, paldies!!!!
AtbildētDzēstEs kartupeļu cieti aizstāvju ar mannu. Baigi labā kūka. Plus vēl ar ķiršiem.
AtbildētDzēst