Vistu šķinķīši
Kefīrs - 1 glāze
Ķiploki - 2 daiviņas
Garšvielas
Sāls, pipari
Augu eļļa - 1 ēd.kar.
Kartupeļi
Tomāti
Uzreiz teikšu, kā ir - kefīru iesaku izvēlēties labu, biezu, ne pārāk
skābu. Vispār ideāli šeit noderētu rjaženka - arī vislabākā. Jo tas viss
ietekmēs vistiņas garšu.
Un tātad - kefīrā iemaisa saspiestu ķiploku, garšvielas, sāli, piparus.
Liek iekšā vistu, pārklāj pārtikas plēvi vai uzliek šķīvīti un noliek
vēsumā uz 20 minūtēm iemarinēties.
Kartupeļus nomizo, sagriež apm. 0.5 cm biezās šķēlēs vai daiviņās, kārto
ar eļļu ieziestā cepamformā, pārkaisa sāli, pipariņus. Pārliek ar
tomātu daiviņām. Tam visam virsū liek iemarinētos vistas šķiņķīšus. Pāri
palikušo marinādi vienmērīgi pārlej visam formas saturam.
Liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādos un cep apm. 45 minūtes
(atkarīgs no cepeškrāsns). Ja vēlas, 5 minūtes pirms cepšanas beigām var
pārkaisīt rīvētu sieru.
Lai izdodas un labi garšo!!!
Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru