piektdiena, 2015. gada 30. janvāris

Biešu-burkānu karstā piedeva



Bietes un burkāni
Ķiploki - 4 daiviņas
Sula no 1 apelsīna
Balzāmetiķis (ja nav - var izmantot ābolu etiķi vai parasto 9%)
Augu eļļa
Sāls, pipari










Bietes un burkānus katru atsevišķi izvāra pusgatavus. Karstus sagriež vēlamā izmēra kubiņos.
Burkāniem pievieno apelsīnu sulu, sasmalcinātus ķiplokus, augu eļļu, sāli, piparus un viegli sakrata, lai visas sastāvdaļas samaisās.
Bietēm pielej eļļu un etiķi, pieber sāli, piparus, sasmalcinātus ķiplokus un viegli sakrata, lai viss samaisās.
Cepamformā ieklāj divus folijas gabalus un ieber sagatavotos dārzeņus - katru atsevišķā ''laiviņā''. Cep 200 grādos apmēram 30 minūtes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru