Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
piektdiena, 2015. gada 30. janvāris
Biešu uzkodiņa
Kūpināta gaļa
Vārītas bietes
Ķiploki
Sāls, pipari
Kūpinātu gaļiņu sagriež palielos kubiņos. Gaļu var izmantot jebkādu - krūtiņu, vaidziņu, cauraudzīti.... Galvenais, lai būtu kārtīgs kūpinājuma aromāts un kaut nedaudz treknumiņa klāt.
Gaļu liek uz sakarsētas pannas un apcep brūnu.
Vārītas bietītes sagriež kubiņos - tikpat lielos, kā gaļu. Liek uz pannas un cep apm. 5 minūtes. Beigās pievieno sasmalcinātus ķiplokus, sāli, pipariņus un nedaudz 9% etiķi.
Viss!!! Mielojamies!!!
Ēst var tāpat, klāt piekožot rupjmaizes šķēli. Bet lieliski garšos arī kā piedeva vārītiem kartupelīšiem. Pēc vēlēšanās var pievienot karoti skābo krējumu vai majonēzi.
Un vēl! Šādi gatavojot var izmantot jebkādus produktus, kas tai brīdī ir pie rokas. Gaļas vietā var izmantot desu vai cīsiņus. Bietes var aizstāt ar vārītiem burkāniem. Var pievienot sīpolus, sēnes, zaļos zirnīšus... Nu vispār - fantāzijai durvis vaļā un - uz priekšu!!!
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Tas priekš manis, jo man ļoti garšo ēdieni, kur ir bietes klāt:))
AtbildētDzēst