ceturtdiena, 2011. gada 1. septembris

Cūkgaļa kartupeļu ''kažociņā''



Cūkgaļa (vislabāk kakla karbonāde) - 800 gr
Kartupeļi - 5 gb
Sīpols - 1 gb
Ola - 1 gb
Sasmalcināti zaļumi - 1 ēd.kar.
Buljona kubiņš - 1 gb
Eļļa cepšanai







Kartupeļus sarīvē uz rupjas rīves,nospiež sulu,samaisa ar olu,zaļumiem un buljona kubiņu,sadala divās vienādās daļās. Karbonādes kārtīgi izklapē. Gaļas sķēlītes izkārto uz dēlīša,uz katras vienmērīgi liek kartupeļu masu. Liek uz pannas sakarsētā eļļā ar kartupeļu daļu uz leju,virsū atkal vienmērīgi liek kartupeļu masu. Cep no abām pusēm brūnu. Pasniedz ar tomātiem un zaļumiem.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru