Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
sestdiena, 2012. gada 24. marts
Jogurta-biezpiena želeja
Biezpiens - 200 gr
Jogurts (kāds labāk garšo)- 500 ml
Cukurs - 4ēd.kar
Vaniļa
Zelantīns - 30 gr
Želejas konfektes
Želantīnu uzbriedina. Biezpienu,cukuru un vaniļu ar mikseri kārtīgi - vismaz 3 minūtes - puto. Pielej jogurtu un visu ar mikseri kārtīgi samaisa. Želantīnu ūdens peldē izkausē. Pielej biezpiena masai,kārtīgi samaisa. Želejas konfektes sagriež gabaliņos un iemaisa biezpiena-jogurta masā. Lej formā un liek ledusskapī,lai saželē. Formiņu ieteicams izklāt ar pārtikas plēvi,lai gatavo želeju vieglāk varētu izņemt.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru