sestdiena, 2012. gada 24. marts

Jogurta-biezpiena želeja


Biezpiens - 200 gr
Jogurts (kāds labāk garšo)- 500 ml
Cukurs - 4ēd.kar
Vaniļa
Zelantīns - 30 gr
Želejas konfektes














Želantīnu uzbriedina. Biezpienu,cukuru un vaniļu ar mikseri kārtīgi - vismaz 3 minūtes - puto. Pielej jogurtu un visu ar mikseri kārtīgi samaisa.  Želantīnu ūdens peldē izkausē. Pielej biezpiena masai,kārtīgi samaisa. Želejas konfektes sagriež gabaliņos un iemaisa biezpiena-jogurta masā. Lej formā un liek ledusskapī,lai saželē. Formiņu ieteicams izklāt ar pārtikas plēvi,lai gatavo želeju vieglāk varētu izņemt.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru