trešdiena, 2012. gada 28. marts

Ābolu-aprikozu keksiņi


Milti - 200 gr
Cepamais pulveris - 1.5 tējk.
Cukurs - 70 gr
Augu eļļa - 4 ēd.kar.
Ābolu biezenis - 250 ml
Žāvētas aprikozes - 1 sauja











Aprikozes aplej ar verdošu ūdeni,apm. pusstundu uzbriedina,tad sagriež gabaliņos. Bļodā sajauc miltus,cepamo pulveri,cukuru un aprikozes.
















Ābolu biezeni sajauc ar augu eļļu
















Pievieno miltiem.
















Kārtīgi samaisa.
















Cepamajās formiņās liek papīra keksa formiņas. Katru formiņu līdz 3/4 tilpuma piepilda ar mīklu,nolīdzina.

 

















Liek līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30 minūtes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru