piektdiena, 2012. gada 18. maijs

Vistas filejas ''gliemezīši''



















Fistas fileja - 2 gb
Šķiņķis (vai kūpināts cauraudzis) - 4 šķēles
Garšvielas
Sinepju sēkliņas - 2 ēd.kar.



Katru fileju sagriež divās daļās.















Ar gaļas āmuriņu kārtīgi izklapē,pārkaisa ar garšvielām,pārber sinepju sēkliņas. Ja vēlas,var viegli iemarinēt sev vēlamajā marinādē vai pārslacīt ar citrona sulu. Uz filejas liek šķiņķa vai cauraudzīša šķēli.















Visu satin ciešā rullītī. Vairākās vietās izdur cauri koka iesmiņus.
















Starp iesmiņiem ar asu nazi rullīšus sagriež šķēlēs.
















Liek uz pannas sakarsētā eļļā un cep no abām pusēm brūnus. Var cept arī uz grilla kā šašlikus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru