otrdiena, 2012. gada 24. jūlijs

Siltie kabaču salāti ''Rīga''


Kabači
Tomāti
Ķiploki - 2 daiviņas
Majonēze - 200 gr
Biezpiens - 400 gr
Pētersīļi
Sāls











Kabačus sagriež šķēlēs un uz pannas apcep brūnus.
















Biezpienu sajauc ar majonēzi,sasmalcinātiem ķiplokiem,pētersīļiem (vai dillītēm) un sāli,masu sadala divās daļās.

















Traukā liek kārtu kabaču šķēles,tad kārtu biezpiena masas.
















Nākamajā kārtā liek šķēlēs sagrieztus tomātus,uz tomātiem - biezpiena kārtu.
















Vēlreiz liek kabaču šķēles,pārziež ar majonēzi. Pēdējā kārtā liek tomātu šķēles,dekorē ar zaļumiem. Var ēst siltus,bet lieliski garšo arī auksti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru