sestdiena, 2013. gada 23. februāris

Savādāki dārzeņu salāti


Kartupeļi
Svaigas olas
Majonēze
Sāls,pipari
Paprika
Svaigi gurķi
Zaļumi











Sastāvdaļām konkrētus daudzumus nenorādīju - katrs pats jutīs un zinās,cik un ko šeit vajag.
Kartupeļus nomizo, izvāra, karstus samīca biezputrā. Karstajā biezputrā iemaisa dažas sakultas olas, majonēzi vai krējumu, sāli, kārtīgi visu samaisa un noliek atdzesēties.



















Pa to laiku sagatavo pārējos dārzeņus. Papriku un svaigus gurķus sagriež mazos kubiņos,zaļumus sasmalcina. Visu sajauc kopā. Dārzeņus labāk smalcināt īsi pirms pasniegšanas,lai neatsulojas.

















No atdzisušās kartupeļu biezputras veido nelielas bumbas,kuras apviļā dārzeņu maisījumā.
Pasniedz pie gaļas ēdieniem vai arī kā patstāvīgu ēdienu ar sev tīkamu salātu mērcīti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru