Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
piektdiena, 2014. gada 31. janvāris
Cauraudzītis sīpolu mizās
Svaigs cauraudzītis - 800-1000 gr
Ūdens - 1 l
Sāls - 1 glāze
Sīpolu mizas no 1 kg sīpolu
Lauru lapas - 2-3 gb
Ķiploku daiviņas - 5 gb
Drupināti pipari
Ūdenī ieber sāli, pievieno sīpolu mizas un visu kopā uzvāra un vāra 5 minūtes. Gaļu liek verdošajā marinādē, uzvāra un turpina vārīt 20 minūtes. Marinādei pilnībā jānosedz gaļa.
Katliņu noņem no plīts. Uzliek vāku un ļauj gaļai kopā ar marinādi atdzist. Atdzisušu izņem no marinādes, kārtīgi nosusina.
Lauru lapas sadrupina, ķiplokus sasmalcina, piparus sadrupina. Gaļas gabalu bagātīgi ierīvē ar garšvielu maisījumu, ietin pārtikas plēvē un uz nakti ievieto ledusskapī.
No rīta ņemam ārā, griežam šķēlēs un mielojamies!!!
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru