piektdiena, 2014. gada 31. janvāris

Cauraudzītis sīpolu mizās


Svaigs cauraudzītis - 800-1000 gr
Ūdens - 1 l
Sāls - 1 glāze
Sīpolu mizas no 1 kg sīpolu
Lauru lapas - 2-3 gb
Ķiploku daiviņas - 5 gb
Drupināti pipari









Ūdenī ieber sāli, pievieno sīpolu mizas un visu kopā uzvāra un vāra 5 minūtes. Gaļu liek verdošajā marinādē, uzvāra un turpina vārīt 20 minūtes. Marinādei pilnībā jānosedz gaļa.
Katliņu noņem no plīts. Uzliek vāku un ļauj gaļai kopā ar marinādi atdzist. Atdzisušu izņem no marinādes, kārtīgi nosusina.
Lauru lapas sadrupina, ķiplokus sasmalcina, piparus sadrupina. Gaļas gabalu bagātīgi ierīvē ar garšvielu maisījumu, ietin pārtikas plēvē un uz nakti ievieto ledusskapī.
No rīta ņemam ārā, griežam šķēlēs un mielojamies!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru