trešdiena, 2015. gada 23. septembris

Kekss bez miltiem


Olas - 3 gb
Majonēze - 200 ml
Kartupeļu milti - 8 ēd.kar.
Cukurs - 1 glāze
Kokosa skaidiņas - 40 gr
Cepamais pulveris - 1,5 tējk.
Vaniļa








Olas ar cukuru un vaniļu kārtīgi saputo. Pievieno majonēzi un visu vēlreiz kārtīgi saputo.
Pieber kartupeļu miltus, cepamo pulveri, kokosa skaidiņas un samaisa.
Lej formā, liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 170 grādos un cep 40-50 minūtes - atkarīgs no cepeškrāsns. Gatavību pārbauda ar sausu kociņu.
Atdzesē, izņem no formas, sagriež šķēlēs un - mielojamies!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru