Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
trešdiena, 2015. gada 23. septembris
Kekss bez miltiem
Olas - 3 gb
Majonēze - 200 ml
Kartupeļu milti - 8 ēd.kar.
Cukurs - 1 glāze
Kokosa skaidiņas - 40 gr
Cepamais pulveris - 1,5 tējk.
Vaniļa
Olas ar cukuru un vaniļu kārtīgi saputo. Pievieno majonēzi un visu vēlreiz kārtīgi saputo.
Pieber kartupeļu miltus, cepamo pulveri, kokosa skaidiņas un samaisa.
Lej formā, liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 170 grādos un cep 40-50 minūtes - atkarīgs no cepeškrāsns. Gatavību pārbauda ar sausu kociņu.
Atdzesē, izņem no formas, sagriež šķēlēs un - mielojamies!!!
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru