ceturtdiena, 2011. gada 21. aprīlis

Zefīrs



  • Cukurs - 100 gr
  • Citronu želeja - 50 gr
  •  Ūdens - 200 gr
  • Pūdercukurs - 2-3 ēd.kar.
  • Vaniļas cukurs
  • Šķipsniņa citronskābes
  • Želantīns - 15 gr
Зефир "Лимонный" ингредиенты Receptē izmanto gatavu sauso citronu želeju.

Зефир "Лимонный" Želantīnu aplej ar 100 gr auksta ūdens.     

фото Зефир "Лимонный"   Sajauc cukuru ar sauso želeju,pielej 100 ml karsta ūdens un  maisa,kamēr viss izkusis. Pievieno izkausēto želantīnu un atdzesē. Puto ar mikseri 15 minūtes.

Зефир "Лимонный" Сахар Pēc 5-7 minūtēm sāk veidoties putas.

Зефир "Лимонный" Желе Kad putots 15 minūtes,pievieno citronskābi un puto vēl 5 minūtes.

Зефир "Лимонный" Вода Ar katru minūti masa paliek gaišāka un gaisīgāka.

Зефир "Лимонный" Сахарная пудра Formā ieklāj cepamo papīru un ielej saputoto masu. Uz 3-4 stundām liek ledusskapī.

Зефир "Лимонный" Ванильный сахар Atdzisušu apber ar cukura un vaniļas maisījumu un izgāž uz papīra,kurš arī nokaisīts ar cukura-vaniļas maisījumu.

Зефир "Лимонный" Кислота лимонная Noņem papīru un sagriež gabaliņos. Nazi griežot ik pa laikam iemērc augu eļļā.

Зефир "Лимонный" Желатин Var ēst tūlīt,bet ilgākai glabāsanai apvārta cukurā un apžāvē istabas temperatūrā.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru