trešdiena, 2011. gada 20. aprīlis

Tomātu ''Šarlote''



2 tomāti
2 daiviņas ķiploka
buntīte diļļu un bazilika
1 vidējs gurķis
250 gr krējums
300 gr biezpiens
sāls,pipari
2 ēd kar želantīns









Formā ieklāj pārtikas plēvi. Trauka malas un dibenu izklāj ar tomātu šķēlēm.
Želantīnu uzbriedina aukstā ūdenī.
Pāri palikušos tomātus,gurķus un zaļumus smalki sagriež.
Biezpienu izberž caur sietu,pievieno sasmalcinātos dārzeņus,sāli,piparus.
Skābo krējumu saputo un iecilā biezpiena masā. pašās beigās iemaisa izkausēto želantīnu.
Iegūto maisījumu uzmanīgi ieliek sagatavotajā bļodā un ievieto ledusskapī vismaz uz 4 stundām.
Pirms pasniegšanas uzmanīgi izgāž uz šķīvja un noņem pārtikas plēvi.


 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru