.
5 lieli,nemaitāti kartupeļi
1 tējk. olīveļļa
1/2 tējk. paprikas pulveris
1/4 tējk. sāls
Šķipsna kajennas pipara
2 lielas ēd.kar. rīvēts siers
Kartupeļus kārtīgi nomazgā,salvetītē kārtīgi nosusina un nomizo tā,lai miziņa būtu apm. 0.5 cm bieza. Apslaka ar eļļu,pārkaisa sāli,papriku un kajennas piparu. Izkārto cepamformā vienā kārtā,pārkaisa ar sieru un cep cepeškrāsnī,kamēr kartupeļi paliek mīksti un zeltaini.
Nomizotos kartupeļus izmanto citu ēdienu gatavošanai.
Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru