Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
sestdiena, 2011. gada 28. maijs
Rabarberu pīrāgs
3,5 glāzes miltus, 1 paciņa(15 gr) cepamā pulvera, 250 gr margarīnu un 3 olas ar rokām sadrupina smalkās drupatiņās.
3 olām atdala baltumus no dzeltenumiem. Saputo stingrās putās,pievieno 2 ēd.kar. cukuru,vēlreiz saputo un liek ledusskapī.
3 olu dzeltenumus saputo ar 1 glāzi cukura un 1 glāzi skāba krējuma.
Miltu drupatiņas kopā ar olu dzeltenumu maisījumu mīca,kamēr nelīp pie rokām. Liekam ledusskapī.
Rabarberus nomazgā,nomizo un sagriež mazos kubiņos.
Cepamo formu izklāj ar cepamo papīru. Mīklu sadala divās daļās. Vienu daļu liek formā un izlīdzina. Virsū liek rabarberus,pārkaisa ar cukuru un pārliek ar saputotajiem olu baltumiem.
Virsū liek otru mīklas daļu.
Cep cepeškrāsnī 200 grādos apm. 1 stundu.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru