Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
otrdiena, 2011. gada 26. jūlijs
Ar gaļu pildīti gurķi
4 gurķi
250 gr teļa gaļas
1 ēd.kar. sviests
1 sīpols
1 lauru lapa
Daži piparu graudiņi
1 ola
1/2 glāzes ga'las buljona
1 ēd.kar. miltu
Sāls pēc garšas.
Gaļu ar sīpolu liek vārīties,nosmeļ putas un vāra apm. 20 minūtes. Pievieno piparus,lauru lapu un vāra vēl 10 minūtes. Nedaudz atdzesē un samaļ gaļas mašīnā. Samaisa kopā ar olu,miltiem,sāli un sviestu.
Gurķus nomizo,pārgriež uz pusēm un izņem sēklotni.
Pilda ar gaļas masu,saliek pusītes kopā un notin ar diegu. Liek grāpītī,pārlej ar buljonu un sautē apm. 10 minūtes.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru