otrdiena, 2011. gada 26. jūlijs

Ar gaļu pildīti gurķi






















4 gurķi
250 gr teļa gaļas
1 ēd.kar. sviests
1 sīpols
1 lauru lapa
Daži piparu graudiņi
1 ola
1/2 glāzes ga'las buljona
1 ēd.kar. miltu
Sāls pēc garšas.



Gaļu ar sīpolu liek vārīties,nosmeļ putas un vāra apm. 20 minūtes. Pievieno piparus,lauru lapu un vāra vēl 10 minūtes. Nedaudz atdzesē un samaļ gaļas mašīnā. Samaisa kopā ar olu,miltiem,sāli un sviestu.










Gurķus nomizo,pārgriež uz pusēm un izņem sēklotni.










Pilda ar gaļas masu,saliek pusītes kopā un notin ar diegu. Liek grāpītī,pārlej ar buljonu un sautē apm. 10 minūtes.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru