Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
svētdiena, 2011. gada 11. septembris
Pildīti puravu radziņi
Puravs - 1 gb
Ola (mīklai) - 1 gb
Milti (mīklai) - 3 ēd.kar.
Piens (mīklai) - 5 ēd.kar.
Sāls (mīklai)
Malti melnie pipari (mīklai)
Augu eļļa (cepšanai)
Pildījumi - visdažādākie. Maltā gaļa ar rīsiem,ceptas sēnes ar sīpoliem un krējumu,šķiņķis - ko sirds kāro.
Puravus nomazgā,nosusina,sagriež gabalos un uzmanīgi,spiežot uz viducīti,izveido konusiņus.
Uzmanīgi piepilda ar izvēlēto pildījumu.
No miltiem,piena,olas,sāls un pipariem izveido mīklu. Pildītos radziņus apmērcē mīklā un cep uz pannas sakarsētā augu eļļā zeltaini brūnus.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru