Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
otrdiena, 2011. gada 11. oktobris
Podiņos cepts krēms
4 porcijām (podiņi - 125 ml)
Piens - 410 ml
Olu dzeltenumi - 3 gb
1 vesela ola
Vaniļa
Cukurs - 80 gr
Sakarsē cepeškrāsni līdz 140 grādiem.
Pienu uzvāra. Cukuru ar vaniļu,dzeltenumiem un veselo olu kārtīgi saputo,kamēr masa paliek gaisīga. Nepārtraucot putošanu lēnām pielej karsto pienu. Krēmu salej podiņos un liek cepešpannā. Pannā ielej karstu ūdeni tā,lai tas būtu līdz podiņu vidum. Liek karstā cepeškrāsnī un cep 30 minūtes. Izņem no krāsns,atdzesē un uz nakti ieliek ledusskapī.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru