Olas - 3 gb
Augu eļļa - 3ēd.kar.
Kartupeļu ciete - 1 ēd.kar.
Sāls - 1/2 tējk.
Dzēsta soda - 1/2 tējk.
Piens - 700-800 ml
Pildījumam:
-šampinjoni - 500 gr
-vistas fileja - 2 gb
-burkāni - 2 gb
-sīpols - 1 gb
-sviests
-zaļumi
Visas mīklas sastāvdaļas maisa,pa druskai pielejot pienu,kamēr iegūst viendabīgu,pašķidru mīklu. Atstāj 20-30 minūtes nobriest. Ja mīkla paliek pārāk bieza,pielej vēl pienu. Cep lielās plānās pankūkas no abām pusēm brūnas.
Visas pildījuma sastāvdaļas smalki sagriež,burkānus sarīvē uz rupjas rīves. Pannā izkausē sviestu un visas sastāvdaļas cep gatavas. Gatavā pildījumā var iejaukt ēdamkaroti majonēzes vai sāba krējuma.
Katras pankūkas vidū liek 2 ēdamkarotes pildījuma,malas saņem uz augšu un ar loku vai purava strēmelīti aizsien.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru