Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
ceturtdiena, 2011. gada 3. novembris
Šampanieša deserts
Šampanietis - 1/2 litra
Sula un sarīvēta miziņa no 1/2 citrona
Cukurs - 3 ēd.kar.
Želantīns - 10 gr
Krēmam -
-saldais krējums - 150 gr
-cukurs - 2 ēd.kar.
Želantīnu uzbriedina. Kastrolītī ielej 100 ml ūdens,pievieno cukuru,citrona miziņu un uzvāra..Noņem no plīts,pielej citrona sulu,kārtīgi samaisa,izkāš caur marlīti. Pievieno izkausētu želantīnu,kārtīgi samaisa. Sīrupu savieno ar šampanieti,Kārtīgi samaisa,lej glāzēs,pārklāj ar pārtikas plēves gabaliņiem un liek ledusskapī,lai saželē. Pasniedz ar putukrējuma cepurīti.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru