sestdiena, 2012. gada 21. janvāris

Modernā franču vista

4 vistas filejas
2 ēd.kar.milti
Sāls
Svaigi malti melnie pipari
1 ēd.kar.sviests
1 ēd.kar. olīveļļa
100 gr puravi
200 gr krējums
50 gr Dor Blu siers
3 ēd.kar. Parmezāns (sarīvēts)
Zaļumi
Svaigi malti pipari
1 tējk.olīvelļa



Vistas filejas nomazgā,papīra dvielī nosusina un apkaisa ar sāli un pipariem.


Apvārta miltos.












Sakarsētā pannā izkausē sviestu.


Liek filejas pannā.


Cep,kamēr izveidojas brūna garoziņa - no katras puse 7-10 minūtes. Liek siltā šķīvī un pārsedz ar foliju,lai neatdziest.


Puravus sagriež gredzenos un olīveļļā apcep zeltainus.


Pielej krējumu (saldu vai skābu),uzvāra,pievieno abu veidu sierus,sāli,piparus. Noņem no plīts,pievieno zaļumus. Kārtīgi samaisa.


Vistas fileju pārlej ar mērci,pasniedz ar blanšētiem rožkāpostiem.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru