Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
piektdiena, 2012. gada 27. janvāris
Biezpiena-ogu krēms
Biezpiens - 150 gr
Cukurs - 70 gr
Piens - 50 ml
Ogas (avenes vai zemenes) - 40 gr
Biezpienu saberž ar cukuru,pievieno pienu un ogas - var izmantot arī saldētas. Ar mikseri visu puto līdz krēma konsistencei. Kārto trauciņos,liek uz 2 stundām ledusskapī. Pirms pasniegšanas dekorē ar ogām,pārkaisa ar pūdercukuru vai rīvētu šokolādi.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru