Augļi - kādi nu ir pie rokas. Šeit ir izmantoti 2 apelsīni,3 āboli,dažas pamelo daiviņas.
Cukurs - 4 ēd.kar.
Medus - 2 ēd.kar.
Sviests - 40 gr
Vaniļa
Baltvīns - 1 tējk.
Apelsīnus nomizo (var arī nemizot,bet tad būs nedaudz rūgta piegarša) un sagriež ripiņās. Āboliem izgrebj serdi un sagriež gredzenos. Pamelo daivas atbrīvo no plēvītes.
Viena apelsīna mizu aplej ar ūdeni (nedaudz,tā,lai miziņas būtu apsegtas ar ūdeni),uzvāra un 3 minūtes pavāra. Tad caur marlīti nokāš. No nokāstā šķidruma un 4 ēd.kar. cukura savāra sīrupu.
Karstos augļus kārto uz šķīvja,pārlej ar karameli un pārkaisa ar sarīvētu šokolādi.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru