Sīpoli - 2 gb
Ingvera sakne - 1 neliels gabaliņš
Ķiploki - 2 daiviņas
Augu eļļa - 2 ēd.kar.
Baltvīns - 2 ēd.kar.
Sojas mērce - 2 ēd.kar.
Etiķis - 1 ēd.kar.
Tomātu pasta - 3 ēd.kar.
Cukurs - 2 ēd.kar.
Sāls
Apelsīnu (vai ananāsu) sula - 125 ml
Bundžiņa konservētu ananāsu
Kartupeļu ciete - 1 ēd.kar.
Sīpolus un ķiplokus smalki sagriež,ingversakni sarīvē uz rupjas rīves un visu kopā uz pannas sakarsētā eļļā maisot cep apmēram 2 minūtes. Liek nelielā grāpītī,pievieno sojas mērci,etiķi,vīnu,tomātu pastu,cukuru,sāli un 1/2 augļu sulas. Visu kārtīgi samaisa un uzkarsē. Pievieno sagrieztus ananāsus. Kartupeļu cieti samaisa ar atlikušo sulu un maisot pielej karstajai masai. Turpina karsēt,nepārtraukti maisot,kamēr masa sabiezē.
Cūkgaļu sagriež strēmelītēs,uz pannas eļļā cep gatavu. Liek traukā,pievieno pagatavoto mērci,samaisa. Pasniedz ar rīsiem vai vārītiem kartupeļiem.
Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru