Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
pirmdiena, 2012. gada 13. februāris
Šokolādes-biezpiena muss ar apelsīniem
Biezpiens - 200 gr
Saldais krējums - 200 ml
Rūgtā šokolāde - 100 gr
Konjaks - 1 ēd.kar.
Cukurs - 75 gr
Vaniļa
Želantīns - 3 tējk.
Sula no 1 apelsīna
Šokolādi salauž gabaliņos,sajauc ar krējumu,cukuru un vaniļu,liek uz lēnas uguns un maisot karsē,kamēr izkūst šokolāde un cukurs. Ielej bļodiņā un noliek atdzist.
Biezpienu izberž caur sietu. Apelsīna sulu uzkarsē. Uzbriedinātu želantīnu liek karstajā apelsīnu sulā un maisa,kamēr želantīns izkusis.
Biezpienam pievieno konjaku,krējuma-šokolādes maisījumu,samaisa. Pielej apelsīnu sulas-želantīna maisījumu un ar mikseri uz lēnajiem apgriezieniem samaisa. Sanāks diezgan šķidra masa. Liek ledusskapī uz 1,5-2 stundām,lai sabiezē. Atdzisušu ar mikseri uz lielajiem apgriezieniem kārtīgi saputo. Liek krēma trauciņos,1 stundu patur ledusskapī,pārkaisa ar rīvētu šokolādi un pasniedz.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru