Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
piektdiena, 2012. gada 9. marts
Šokolādes šerberts
Cukurs - 3 glāzes
Milti - 3 glāzes
Piens - 1/2 glāzes
Sviests - 200 gr
Kakao - 2 ēd.kar.
Rieksti (jebkādi) - 1 glāze
Vaniļa
Miltus kārtīgi samaisa ar kakao,pievieno rupji sadrupinātus riekstus,vaniļu,vēlreiz kārtīgi samaisa.
Cukuru,pienu un sviestu kopā kārtīgi uzvāra,verdošu lej miltu maisījumā,kārtīgi samaisa. Masu liek ar cepampapīru izklātā veidnē,nolīdzina,pieblietē un ievieto ledusskapī,lai kārtīgi atdziest. Atdzisušu ar asu nazi sagriež gabaliņos.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru