piektdiena, 2012. gada 9. marts

Banānu-šokolādes krēms*



Šokolāde - 100 gr
Banāni - 2 gb
Svaiga apelsīnu(vai citronu) sula - 50 ml
Cukurs - 3 ēd.kar.


















Banānus sablenderē putrā,pievieno cukuru,apelsīnu sulu,uzvāra un kādas 3 minūtes maisot vāra.

 


















 Noņem no plīts,pievieno salauztu šokolādi

 


















Maisa,kamēr šokolāde izkususi.

 


















Lej trauciņos un ledusskapī atdzesē. Atdzisis būs diezgan biezs,var smērēt uz baltmaizes šķēlēm un pasniegt brokastīs.




















Var lietot arī karstu kā piedevu pankūkām vai pārliet tortēm kā glazūru.


1 komentārs:

  1. Izskatas vienkarsi fantastiski, siekalas saskrien mute skatoties vien :)

    AtbildētDzēst