Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
piektdiena, 2012. gada 9. marts
Banānu-šokolādes krēms*
Šokolāde - 100 gr
Banāni - 2 gb
Svaiga apelsīnu(vai citronu) sula - 50 ml
Cukurs - 3 ēd.kar.
Banānus sablenderē putrā,pievieno cukuru,apelsīnu sulu,uzvāra un kādas 3 minūtes maisot vāra.
Noņem no plīts,pievieno salauztu šokolādi
Maisa,kamēr šokolāde izkususi.
Lej trauciņos un ledusskapī atdzesē. Atdzisis būs diezgan biezs,var smērēt uz baltmaizes šķēlēm un pasniegt brokastīs.
Var lietot arī karstu kā piedevu pankūkām vai pārliet tortēm kā glazūru.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Izskatas vienkarsi fantastiski, siekalas saskrien mute skatoties vien :)
AtbildētDzēst