otrdiena, 2012. gada 13. marts

Salāti ''Gardumiņš''


Konservētas sēnes (šampinjoni vai celmenes) - 200 gr
Vārīta vistas fileja - 200 gr
Šķiņķis - 200 gr
Paprika - 2 gb
Konservēti ananāsi - 200 gr
Rozīnes - 30 gr
Valrieksti - 30 gr
Lociņi
Pētersīļu zaļumi
Majonēze






Sēnes sagriež salmiņos (sīkās atstāj veselas). Vistas fileju un šķiņķi tāpat sagriež salmiņos. Papriku griež kubiņos vai salmiņos. Ananāsus - kubiņos. Rozīnēm uzlej verdošu ūdeni un uzbriedina. Valriekstus ar nazi sakapā rupjos gabalos. Visas sastāvdaļas liek bļodā,pievieno majonēzi,sagrieztus lociņus un kārtīgi samaisa. Dekorē ar pētersīļu zaļumiem.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru