Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
pirmdiena, 2012. gada 9. jūlijs
Mangolda un siera sacepums
Mangolds (var arī izmantot parastās biešu lapas vai spinātus) - 400 gr
Sviests - 1 ēd.kar.
Ķiploki - 1-2 daiviņas
Sāls,pipari
Rīvēts muskatrieksts - 1/2 tējk.
Siers Riccotta (var izmantot mājas sieru vai citu pēc vēlēšanās) - 250 gr
Olas - 4 gb
Rīvēts siers - 100 gr
Tomāti - 2-3 gb
Augu eļļa
Mangolda lapas nomazgā,nosusina papīra dvielītī un sagriež rupjos gabalos. Cep uz pannas izkausētā sviestā apmēram 5 minūtes. Pievieno sasmalcinātus ķiplokus un cep vēl aptuvēni vienu minūti. Pievieno sāli,piparus un muskatriekstu. Nolej lieko šķidrumu.
Bļodiņā sajauc mīksto sieru ar olām,rīvēto sieru,sali,pipariem. Pievieno mangokdu,vēlreiz samaisa. Liek ar eļļu ieziestā cepamformā,pa virsu kārto tomātu šķēlītes. Apslaka ar eļļu,liek līdz 220 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep 20-25 minūtes.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru