Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
sestdiena, 2012. gada 21. jūlijs
Olas sīpolu gredzenos
Liels sīpols
Olas
Piens
Milti
Rīvmaize
Sāls un pipari
Eļļa cepšanai
Miltus sajauc ar sāli un pipariem. Sīpolu sagriež pabiezās šķēlēs un sadala gredzenos.
Katru gredzenu apvārta miltos,tad iemērc pienā un apviļā rīvmaizē. Liek uz pannas sakarsētā eļļā un cep no abām pusēm brūnu.
Katra gredzena vidū uzmanīgi iesit olu,uzber sāli,piparus,uzliek pannai vāku un cep gatavu.
Pasniedz ar majonēzi vai citu kādu iemīļotu mērcīti,pārkaisa ar zaļumiem.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru