pirmdiena, 2012. gada 27. augusts

Kartupeļu biezputras sacepums ar olām un sieru


Kartupeļu biezputra
Olas
Siers
Ketčups
Sāls,pipari












Kartupeļu biezputru kārtīgi samaisa un liek ietaukotā cepamformā,nolīdzina virsmu. Var izmantot arī vienkārši vārītus un sablenderētus kartupeļus.















Masā izveido iedobītes.
















Katrā iedobītē liek nedaudz siera (var izmantot jebkuru mīksto vai kausēto sieru).















Iespiež pavisam nedaudz ketčupa.
















Uzmanīgi iesit pa olai. Pārkaisa sāli,piparus.
















Virskārtu noklāj ar rīvētu sieru.
















Liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī un cep. Cepšanas ilgums atkarīgs no tā,kādas olas garšo labāk. Ja vēlas mīkstu dzeltenumu,tad cep,kamēr izkusis siers. Ja vēlas cietu olu - cep ilgāk.
















Pasniedz brokastīs vai vakariņās ar dip mērcīti vai majonēzi un svaigu dārzeņu salātiem.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru