Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
pirmdiena, 2012. gada 27. augusts
Kartupeļu biezputras sacepums ar olām un sieru
Kartupeļu biezputra
Olas
Siers
Ketčups
Sāls,pipari
Kartupeļu biezputru kārtīgi samaisa un liek ietaukotā cepamformā,nolīdzina virsmu. Var izmantot arī vienkārši vārītus un sablenderētus kartupeļus.
Masā izveido iedobītes.
Katrā iedobītē liek nedaudz siera (var izmantot jebkuru mīksto vai kausēto sieru).
Iespiež pavisam nedaudz ketčupa.
Uzmanīgi iesit pa olai. Pārkaisa sāli,piparus.
Virskārtu noklāj ar rīvētu sieru.
Liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī un cep. Cepšanas ilgums atkarīgs no tā,kādas olas garšo labāk. Ja vēlas mīkstu dzeltenumu,tad cep,kamēr izkusis siers. Ja vēlas cietu olu - cep ilgāk.
Pasniedz brokastīs vai vakariņās ar dip mērcīti vai majonēzi un svaigu dārzeņu salātiem.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru