sestdiena, 2013. gada 19. janvāris

Pildītas barankas

Barankas - 0.5 kg
Malta gaļa - 0.5 kg
Sīpoli - 2 gb
Tomāti - 2 gb
Ciets siers - 150 gr
Majonēze - 150 gr
Vistas buljona kubiņš
Sāls,pipari









Sīpolus smalki sagriež,apcep. Maltajai gaļai pievieno sāli,piparus un saceptos sīpolus. Visu labi samaisa un nedaudz apcep.
Uz sausas plāts cieši saliek barankas,ar karoti piepilda ar gaļas pildījumu. Virsū uzliek tomāta ripu,uzsmērē kārtu majonēzes un uzber sarīvētu sieru.
Buljona kubiņu izšķīdina glāzē karsta ūdens un lej plātī līdz 2/3 baranku augstuma. Cepeškrāsnī cep,kamēr viss buljons iztvaikojis.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru