Malta gaļa - 0.5 kg
Sīpoli - 2 gb
Tomāti - 2 gb
Ciets siers - 150 gr
Majonēze - 150 gr
Vistas buljona kubiņš
Sāls,pipari
Sīpolus smalki sagriež,apcep. Maltajai gaļai pievieno sāli,piparus un saceptos sīpolus. Visu labi samaisa un nedaudz apcep.
Uz
sausas plāts cieši saliek barankas,ar karoti piepilda ar gaļas
pildījumu. Virsū uzliek tomāta ripu,uzsmērē kārtu majonēzes un uzber
sarīvētu sieru.
Buljona kubiņu izšķīdina glāzē karsta
ūdens un lej plātī līdz 2/3 baranku augstuma. Cepeškrāsnī cep,kamēr viss
buljons iztvaikojis.
Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru