piektdiena, 2012. gada 10. februāris

Karstā šokolāde


Rūgtā šokolāde (70%) - 30 gr
Piens (vai saldais krējums uz pusēm ar pienu) - 1 glāze
Cukurs - pēc garšas













Pagatavošana ļoti vienkārša. Šokolādi salauza mazos gabaliņos un liek stikla vai keramikas bļodā vai citā kādā līdzīgā traukā. Pielej pienu (vai piena-krējuma maisījumu). Liek mikrenītē uz pilnu jaudu un karsē,vienreiz apmaisot,kamēr šokolāde izkususi,bet uzmana,lai neuzvārās - apm.3 minūtes. Pieber cukuru,samaisa,lej krūzītēs un pasniedz.
Šo receptīti var gatavot arī grāpītī uz plīts. Visu dara,kā iepriekš aprakstīts,un grāpītī uz mazas uguns karsē,kamēr šokolāde izkususi un masa paliek viendabīga un spīdīga.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru