Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
piektdiena, 2012. gada 10. februāris
Karstā šokolāde
Rūgtā šokolāde (70%) - 30 gr
Piens (vai saldais krējums uz pusēm ar pienu) - 1 glāze
Cukurs - pēc garšas
Pagatavošana ļoti vienkārša. Šokolādi salauza mazos gabaliņos un liek stikla vai keramikas bļodā vai citā kādā līdzīgā traukā. Pielej pienu (vai piena-krējuma maisījumu). Liek mikrenītē uz pilnu jaudu un karsē,vienreiz apmaisot,kamēr šokolāde izkususi,bet uzmana,lai neuzvārās - apm.3 minūtes. Pieber cukuru,samaisa,lej krūzītēs un pasniedz.
Šo receptīti var gatavot arī grāpītī uz plīts. Visu dara,kā iepriekš aprakstīts,un grāpītī uz mazas uguns karsē,kamēr šokolāde izkususi un masa paliek viendabīga un spīdīga.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru