Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
piektdiena, 2012. gada 22. jūnijs
Kefīra muss
Kefīrs - 2 glāzes
Olas - 3 gb
Cukurs - 1/2 glāzes
Vaniļa
Rīvēta miziņa no viena citrona
Želatīns - 1 ēd.kar.
Želatīnu uzbriedina un ūdens peldē izkausē. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru un vaniļu,pievieno kefīru,citrona miziņu un kārtīgi samaisa. Pievieno izkausēto želatīnu un vēlreiz visu kārtīgi samaisa. Olu baltumus saputo stingrās putās un iecilā kefīra-olu masā. Pilda trauciņos un liek ledusskapī,lai sacietā. Pasniedzot dekorē ar putukrējuma cepurīti.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru