Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
ceturtdiena, 2012. gada 21. jūnijs
Pildītas zemenes
Zemenes
Siers Mascarpone
Pūdercukurs
Vaniļa
Krekeri
Zemenes izvēlas iespējami lielas un stingras.
Ar asu nazi nogriež kauslapiņu daļu.
Uzmanīgi izdobj viducīšus.
Sieram pieber pūdercukuru un vaniļu.
Kārtīgi saputo.
Siera masu pilda konditorejas maisiņā vai špricē.
Krēmu iespiež izdobtajās zemenēs.
Krekerīšus sasmalcina drupatiņās.
Katru zemeni iemērc sasmalcinātajos krekeros.
Kārto uz šķīvja.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru