Kefīrs - 400 ml
Ciets siers - 80 gr
Olas - 2 gb
Svaigas dilles - 100 gr
Cepamais pulveris - 1.5 tējk.
Olīveļļa - 50 ml
Dzeramā soda - 1/4 tējk.
Sāls - 1 tējk.
Sieru sarīvē.
Miltus izsijā,pievieno sāli,cepamo pulveri un sodu,visu kārtīgi samaisa. Pievieno sieru,sagrieztas dilles (ja vēlas,var pievienot arī nedaudz svaigu baziliku,kinzu vai citus zaļumus pēc vēlēšanās),visu samaisa.
Olas sakuļ ar kefīru un olīveļļu,lej pie siera-miltu maisījuma un viegli samaisa - tā,lai tikai samitrina miltus.
Masu liek formiņās. Cep līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 25 minūtes. Gataviem pārziež biezpiena sieru ar zaļumiem.
Šis man ir jaunatklājums, ko tuvākajā laikā gribas izmēģināt! Paldies par recepti! ;)
AtbildētDzēstLai izdodas!!! Kad izcepsiet - uzrakstiet,kā sanāca!
Dzēst