otrdiena, 2012. gada 3. jūlijs

Grillēti lavaši ar sieru


Lavašs - 6 gb
Siers - 500 gr
Tomāti (bez sēklotnes) - 3 gb
Majonēze - 3 ēd.kar.
Zaļumi - pētersīļi,dilles,baziliks






























Sieru un tomātus (bez sēklotnes) sagriež mazos kubiņos, zaļumus sasmalcina.
















Visu sajauc ar majonēzi. Jāskatās,lai maisījums neiznāk pārāk sulīgs,jo tad lavaši izmirks.
















Lavašus pārgriež uz pusēm. Uz vienas malas liek pildījumu,aizloka galus un satin rullīšus.
















Šādi pagatavo 12 rullīšus.Liek uz restītēm















Cep uz grilla,ik pa laikam apgrozot,kamēr lavaši apcepušies brūni un izkusis siers.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru