Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
pirmdiena, 2013. gada 21. oktobris
Ar olu pildīti tomāti*
Tātad - būs nepieciešams:
- tomāti
- olas
- sāls, pipari
- rīvēts siers
Tomātiem izgrebj viducīti, iekaisa sāli un apgriež otrādi uz pāris minūtēm, lai iztek liekais šķidrums. Tad katrā tomātā iesit pa olai, pārkaisa sāli, piparus un liek sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādos uz 10-15 minūtēm - atkarīgs no cepeškrāsns. Ja ir vēlēšanās, dažas minūtes pirms cepšanas beigām pārkaisa sarīvētu sieru. Viss. Mielojamies!
Un mazliet ''variācija par tēmu''. Tomātiņā apakšā ieber smalki sagrieztu, viegli apceptu kūpinātu gaļiņu, tad virsū uzsit olu. Tālāk - kā augstāk aprakstīts.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru