pirmdiena, 2013. gada 21. oktobris

Ar olu pildīti tomāti*


Tātad - būs nepieciešams:
- tomāti
- olas
- sāls, pipari
- rīvēts siers

















Tomātiem izgrebj viducīti, iekaisa sāli un apgriež otrādi uz pāris minūtēm, lai iztek liekais šķidrums. Tad katrā tomātā iesit pa olai, pārkaisa sāli, piparus un liek sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādos uz 10-15 minūtēm - atkarīgs no cepeškrāsns. Ja ir vēlēšanās, dažas minūtes pirms cepšanas beigām pārkaisa sarīvētu sieru. Viss. Mielojamies!
Un mazliet ''variācija par tēmu''. Tomātiņā apakšā ieber smalki sagrieztu, viegli apceptu kūpinātu gaļiņu, tad virsū uzsit olu. Tālāk - kā augstāk aprakstīts.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru