Tomāti - 6 gb
Maltā gaļa - 500 gr
Sīpols - 1 gb
Nedaudz asā paprika
Krējums (vai majonēze) - 2-3 ēd.kar.
Rīvēts siers, majonēze
Sāls
Sīpolus smalki sagriež un panna sacep kopā ar malto gaļu un sasmalcinātu
aso papriku. Kad gaļa gatava, pieliek krējumu vai majonēzi, sāli un
dažas minūtes pasautē.
Kamēr gaļa dziest, tomātiem izņem sēklotni. Katrā tomātā ieber nedaudz
sāls, tūlīt liek iekšā pildījumu un kārto cepešformā. Virsū uzspiež
majonēzi un liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādos 15-20
minūtes (atkarīgs no cepeškrāsns). Īsi pirms cepšanas beigām pārkaisa
sieru un pakarsē vēl kādu minūti, kamēr siers izkusis. Viss!!! Pasniedz
karstu ar vārītiem kartupeļiem.
Rezultāts ir lielisks! No tomātiņa cepoties atdalās sula un iesūcas gaļā - pildījums sanāk sulīgs, ar vieglu skābumiņa piedevu.
Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru