Brīvos brīžos patīk ''pasērfot'' pa internetu un meklēt to,kas dzīvē var noderēt. Un bieži sanāk atrast patiesi interesantas un vienkāršas receptītes. Šajā lapā var apskatīt visus manus atradumus tieši tādus,kādi tie bija oriģinālā,tikai ar manu tulkojumu. Neklātienē lielu paldies saku tām saimniecēm,kas šos gardumus savās virtuvēs izgudrojušas un ar citiem savā atklājumā dalījušās!
Lapas
- Sākumlapa
- Salāti (siltie un aukstie)
- Uzkodas un piedevas
- Zupas
- Sautējumi
- Sacepumi
- Dārzeņu ēdieni
- Gaļas ēdieni
- Mērces
- Makaroni,rīsi,putraimi....
- Mīklas izstrādājumi
- Pankūkas,plāceņi,pelmeņi,klimpas
- Piens, biezpiens
- Deserti
- Kūkas, tortes, pīrāgi, keksi
- Dzērieni
- Konservēšana
- Ēdienu noformēšana.
- Manas kūkas
svētdiena, 2015. gada 13. septembris
Ābolu kekss
200 gr sviests
400 gr milti
1,5 glāzes cukura
3 olas
2 tējk. cepamais pulveris
vaniļas cukurs
1/2 glāzes piena
āboli
Sviestu ar cukuru, olām un vaniļu mikserī puto, kamēr iegūst viendabīgu, gaišu masu.
Iemaisa pienu, pieber miltus un cepamo pulveri, kārtīgi samaisa.
Mīklā iejauc gabaliņos sagrieztus ābolus.
Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 40 minūtes - atkarīgs no cepeškrāsns. Gatavību vislabāk pārbaudīt ar koka irbulīti.
Lai izdodas!!!
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru