Puravs - 1 gb
Ola (mīklai) - 1 gb
Milti (mīklai) - 3 ēd.kar.
Piens (mīklai) - 5 ēd.kar.
Sāls (mīklai)
Malti melnie pipari (mīklai)
Augu eļļa (cepšanai)
Pildījumi - visdažādākie. Maltā gaļa ar rīsiem,ceptas sēnes ar sīpoliem un krējumu,šķiņķis - ko sirds kāro.
Puravus nomazgā,nosusina,sagriež gabalos un uzmanīgi,spiežot uz viducīti,izveido konusiņus.
Uzmanīgi piepilda ar izvēlēto pildījumu.
No miltiem,piena,olas,sāls un pipariem izveido mīklu. Pildītos radziņus apmērcē mīklā un cep uz pannas sakarsētā augu eļļā zeltaini brūnus.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru