ceturtdiena, 2011. gada 3. novembris

Šampanieša deserts


Šampanietis - 1/2 litra
Sula un sarīvēta miziņa no 1/2 citrona
Cukurs - 3 ēd.kar.
Želantīns - 10 gr

Krēmam - 
  -saldais krējums - 150 gr
  -cukurs - 2 ēd.kar.














Želantīnu uzbriedina. Kastrolītī ielej 100 ml ūdens,pievieno cukuru,citrona miziņu un uzvāra..Noņem no plīts,pielej citrona sulu,kārtīgi samaisa,izkāš caur marlīti. Pievieno izkausētu želantīnu,kārtīgi samaisa. Sīrupu savieno ar šampanieti,Kārtīgi samaisa,lej glāzēs,pārklāj ar pārtikas plēves gabaliņiem un liek ledusskapī,lai saželē. Pasniedz ar putukrējuma cepurīti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru